Crowdfunding: hoe kunt u participeren?


Welkom reisgenoot van 'In Tussentijd'!
U bent de onmisbare schakel in ons gezamenlijke verhaal in 8 hoofdstukken, en u gaat op dit blog mee op reis in de tijd om zo de totstandkoming van het boek 'In Tussentijd' te beleven. We reizen van heden naar verleden en toekomst, van de herfst naar de zomer, tot onze eindbestemming op 5 juli in het Stedelijk Museum in 's-Hertogenbosch waar u uw boek in ontvangst mag nemen. (Formaat: 20cm x 24cm, 120 pagina's, oplage 600, tekst Philip Peters, beeld Monique Broekman, vormgeving Bart Smit)

Ik neem u mee terug in de tijd op een feitelijke reis door Nederland en België naar plekken die te maken hebben met de bronnen van mijn werk (vanaf 1990). De samenwerking met kunsthistoricus Philip Peters krijgt hier gestalte waar we ideeën, reflecties en standpunten uitwisselen en aan elkaar toetsen. Hij schrijft bij ieder hoofdstuk een tekst in breder perspectief maar ook in relatie tot mijn werk. Zijn teksten komen ook in het boek.

Er zal uiteindelijk een Gesamtwerk ontstaan dat meer is dan de som van de delen en waar u als reisgenoot een cruciale rol in speelt.

Geweldig dat we via Voor de Kunst meer dan 100% hebben opgehaald! De extra procenten worden besteed aan extra onvoorziene uitgaven, en om het project uit te kunnen breiden. En met het maken van het definitieve boek zullen we meer keuzevrijheid hebben in de vormgeving, oplage en hoeveelheid bladzijdes. Dus mocht je nog willen sponsoren en bijvoorbeeld in het bezit komen van boek 'In Tussentijd'; wees welkom! Het kan nog t/m 27 december via Voor de Kunst.
Op 14 en 21 december houd ik een open ateliermiddag (met kerstkransjes en glüwein) van 13 tot 18 uur voor meer informatie en om de tegenprestaties te kunnen bekijken. Adres: Nova Zembla, sint-Josephstraat 20 in 's-Hertogenbosch.

Na sponsoring via www.voordekunst.nl kunt u kiezen uit onderstaande tegenprestaties/souvenirs om onderdeel te worden van het boek. Wilt u sponsoren via de aanschaf van een schilderijtje of foto; stuurt u mij dan een bericht welk werk u wilt reserveren.

De zaterdagen 30 november, 14 december en 21 december van 13 tot 18 uur kunt u in mijn atelier de tegenprestaties komen bekijken en meer info verkrijgen. Bent u geïnteresseerd in een groot werk op zeildoek, belt u dan voor een afspraak: 06-22181370. Adres: Sint-Josephstraat 20, 's-Hertogenbosch, Nova Zembla.

U krijgt als sponsor/participant van dit project naamsvermelding op het blog, boek en de volgende tegenprestaties:

€ 10,- Naamsvermelding als sponsor op het blog en een hele dikke dankuwel.

€ 30,- Boek, en uitnodiging voor de boekpresentatie op 5 juli in het Stedelijk Museum in 's-Hertogenbosch.

€ 60,- In het kader van hoofdstuk "Het klooster; de functie van stilte": Een stiltemeditatie op 9 februari 15 uur bij kloosterhotel ZIN in Vught + boek, uitnodiging voor de boekpresentatie op 5 juli in het Stedelijk Museum in 's-Hertogenbosch.€ 75,- U krijgt 1 gesigneerde foto, formaat 20cm x 30cm uit 1 van de 8 hoofdstukken en 1 boek. U kunt hier uw keuze bepalen welke foto. En een uitnodiging voor de boekpresentatie op 5 juli in het Stedelijk Museum in 's-Hertogenbosch.€ 100,- In het kader van hoofdstuk "Groentewinkel & slagerij; kunst als eerste levensbehoefte" mag u stampotten komen eten eind februari bij de "Firma Broekman". Het familiebedrijf van Monique Broekman’s vader wordt nieuw leven ingeblazen op een bijzondere locatie in ’s-Hertogenbosch. De installatie/performance waar u als tijdelijke klant onderdeel van uit zult maken wordt vastgelegd op film en foto, en zal te zien zijn op het blog en in het boek. U bent welkom op de boekpresentatie eind juni om 1 gratis exemplaar in ontvangst te nemen.

Kijk voor een eerder optreden van de 'Firma Broekman' naar dit filmpje:€ 150,- Klein olieverfschilderijtje over dagelijks eten op hout en een boek. En een uitnodiging voor de boekpresentatie op 5 juli in het Stedelijk Museum in 's-Hertogenbosch.


cactusvrucht 17,5cm 17,5cm, courgettes 29cm x 15 cm, knolletje 29cm x 15cm, sinaasappel 15cm x 18cm, sperzieboon staand 36,5cm x 19cm, sperzieboon liggend 16cm x 35cm, grote spruit 20cm x 17cm, 3 spruitjes 14cm x 17cm, bal gehakt 15,5cm x 13cm, stamppot 15,5cm x 13cm, vla 15,5cm x 13cm, kopje soep 25cm x 21cm


€ 300,- In het kader van hoofdstuk "Puck (dochters en moeders)" krijgt u een portret in olieverf van uw moeder, dochter of geliefde op een houten blokje van 14,5cm x 14,5cm, 1 boek op te halen op de boekpresentatie op 5 juli in het Stedelijk Museum in 's-Hertogenbosch..475,- Workshop 2,5 uur portrettekenen met houtskool op papier, in het atelier van Monique Broekman. Maximaal 10 deelnemers, een boek op te halen op de boekpresentatie op 5 juli in het Stedelijk Museum in 's-Hertogenbosch.

€ 1000,- U mag een grote print op zeildoek (van 2 meter tot 6 meter) uitkiezen uit project "De verklede vesting" en u krijgt natuurlijk een boek, op te halen op de boekpresentatie op 5 juli in het Stedelijk Museum in 's-Hertogenbosch.. Ook geschikt voor buiten. Voor meer afbeeldingen en info over het project kijk op: http://www.puckworks.nl/vesting/pages/de_verklede_vesting.html


Geen opmerkingen:

Een reactie posten